Aminas breve

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en anspændt og trist grundstemning, og den bliver tiltagende dyster, som fortællingen skrider frem. Den skildrer en stærkt plaget og psykisk syg hovedperson, og den indeholder mange ubehagelige scener med blodig vold og psykoser. I én scene ses en psykotisk mand, som ligger bæltefikseret på en lukket afdeling, og i en anden meget voldsom scene går en mand amok på den afdeling, hvor han er indlagt. I en tredje scene får en mand voldsom bank i en mørk skov, og man ser ham bliver slået og sparket af flere mænd, mens han ligger ned, hvorefter man ser ham ligge bevidstløs meget slemt tilskadekommen og ude af stand til at bevæge sig. Hertil komme en scene, hvor man ser en mand, som skærer sin hovedpulsåre over for at begå selvmord. Det vurderes, at filmen kan virke skræmmende på børn under 15 år.

Se mere på medierådet.dk
09.03.2017
| |
1 time 25 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
Aminas breve
Versioner: se alle
2D, Babybio 2D

Det danske drama 'Aminas breve' er baseret på romanen af Jonas T. Bengtsson. Janus er lige blevet løsladt fra psykiatrisk afdeling efter et selvmordsforsøg.

Det eneste der holdt ham oven vande under indlæggelsen var de breve han fik fra veninden Amina.

Men pigens breve stoppede pludseligt med at komme, og nu er Janus overbevist om, at der er sket hende noget grusomt. Han vil ikke lade hende i stikken, og er fast besluttet på at finde hende.

I dramaet har Esben Smed sin første filmhovedrolle, efter at have spillet John Faxe Jensen i Sommeren '92 og Nicky i DR's dramaserie 'Bedrag'.

Mere omtale af 'Aminas breve' følger...

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (5 votes)
4
0

Instruktør

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.