Kidnapning

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
13.07.2017
Originaltitel: 
Kidnapning
Versioner: se alle
2D, Særvisning
0
0
VURDÉR SELV FILMEN: 
Ingen stemmer endnu

Resumé

Den danske familiefilm 'Kidnapning' er baseret på Bjarne Reuters børnebog.

Filmen handler om drengen Bertram og sin familie, der bliver hvirvlet ind i et kidnapningsforsøg af en millionærsøn på grund af deres småkriminelle Onkel Georg.

Instruktøren havde sin spillefilmsdebut med Villads fra Valby, og titelkarakteren blev spillet af Luca Reichardt Ben Coker, der denne gang har rollen som Bertram.

Mere omtale af 'Kidnapning' følger...

Relaterede nyheder

Kommentarer

Brianuser/12871

Endnu en uoriginalitet fra Regner Grasten Film ! Ikke nok med at 'Far til 4'-filmene bliver malket til ukendelighed. Nu er turen så også kommet til at slå mønt på de gamle 'Bertram'-film. Jeg forudser dybt uinteressante figurer, et mudret plot (på trods af et godt forlæg fra Reuter), elendigt skuespil og ucharmerende slapstick, der på ingen måde kan stå mål med de originale Bertram film. Otto Brandenburg VAR bare Onkel George og med Fuzzys fantastiske score, var orginalerne simpelthen datidens børnede udgave af Olsen Banden. Jeg vil opfordre alle, der overvejer at udsætte deres børn for denne film, at vise dem de 2 originale Bertram-film i stedet. Og så håber jeg, at Regner Grasten Film snart kan få noget seriøs konkurrence fra nogle originale filmmagere, der ikke lader sig styre af ussel mammon...

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Danieluser/178453

Alting var bedre i gamle dage...

Udgaven fra 1982 fik faktisk ret dårlige anmeldelser. Jeg så den selv igen for nyligt - og jeg så den også i 1982, da den kom frem, da jeg var 7 år. Der er enkelte sjove elementer i filmen, men især slutningen er helt til hest, hvor filmen løber helt af sporet.

Jeg glæder mig for vildt til at se den nye udgave af Kidnapning til sommer, og i første omtale ser det sgu ret sjov ud.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.