Patriots Day

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en ildevarslende, dramatisk og realistisk stemning. Den indeholder mange langvarige scener med voldsomme eksplosioner, med desperate og paniske mennesker, og blodige scener, hvor man ser mennesker som kommer alvorligt til skade. I en voldsom scene ser man blodige, lemlæstede kroppe og paniske, grædende børn. Over flere scener holdes en skrækslagen ung mand, der frygter for sit liv, gidsel af koldblodige terrorister. Da filmens fremstilling af vold og lemlæstelse er udpenslet og filmens stil er meget realistisk, vurderes det, at filmen kan virke skræmmende på børn under 15 år.

Se mere på medierådet.dk
16.03.2017
Patriots Day
2 timer 13 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
Versioner: se alle
2D, Seniorbio
5
0
VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (4 votes)

Resumé

Dramaet 'Patriots Day' følger Tommy Saunders før og efter eksplosionerne ved maratonløbet i Boston i 2013.

Efter terrorangrebet slutter politibetjenten sig sammen med overlevende og beredskabsfolk i efterforskningen og forfølgelsen af de to bombemænd, før de slår til igen.

Filmen følger desuden FBI agenten Richard Deslauriers, politikommissær Ed Davis og betjenten Jeffrey Puglieses hvis historier flettes sammen i dagen omkring angrebet og menneskejagten.

Den autentiske beretning er det seneste projekt mellem Mark Wahlberg og Peter Berg, som tidligere har samarbejdet på Deepwater Horizon og Lone Survivor.

Mere omtale af 'Patriots Day' følger...

Relaterede nyheder

Kommentarer

P

Den næste katastrofefilm bliver helt sikker valget 2016. om den orange mand mod den grå dame :)

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)
Nils

... og mon ikke at det snarere er 90% af amerikanerne der kan huske Boston? Og måske op i mod 50% af os i den "vestlige" verden? Det tror jeg! Når det er sagt, så ser traileren noget pladder patriotisk ud ...

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Lukasuser/1242662

Det jo næsten lige før man skulle tro en stor del af tragedierne der sker i Amerika er planlagt af de grådige Hollywood mennesker, så de har en mulug for at tjene endnu flere penge.
Har ikke noget imod film af denne type, ville udmærket kunne forstå en film om 9/11 da det var en tragedie der rent faktisk ændrede Amerika for altid og som er husket af alle generationer. Jeg har medfølelse for de udsatte af denne tragedie, men om den fortjener en film omkring noget 10% af alle mennesker kan huske, er mig en gåde.
Skam jer, Hollywood

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.