Spider-Man: Homecoming

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
06.07.2017
Originaltitel: 
Spider-Man: Homecoming
Genre: 
Versioner: se alle
2D, 2D, 3D, 3D, 3D, Særvisning
0
0
VURDÉR SELV FILMEN: 
Ingen stemmer endnu

Resumé

Filmen 'Spider-Man: Homecoming' er en ny udgave af historien om Peter Parker, der bliver til Spider-Man.

Tidligere har Andrew Garfield og Tobey Maguire portrætteret den net-svingende, maskerede superhelt.

Tom Holland havde en kort optræden som Spider-Man i actionfilmen Captain America: Civil War.

Mere omtale af 'Spider-Man: Homecoming' følger...

Kommentarer

Frederik

Er der nogle som ved hvorfor der ikke kommer en amazing spider man 3?
Og hvorfor de så vælger at starte helt forfra igen ????

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
VIPER

Synes det er VILDT irriterende at det skal være SÅ svært at lave en ordentlig Spider-Man film, især fordi han er den karakter jeg bedst kan lide hos Marvel. Der var ærligt talt ingen af de 5 forgående film med netsvingeren jeg synes var ham værdig. Det er ligesom om instruktørerne insisterer på pinlig humor, forkerte dragter, og fejlrettede evner. Ex.

Spider-Man 2002 :
Nej tak til den grønne gnoms robot agtige kostume, og desuden fremstiller P. Parker sine netskydere selv. Ellers har de ramt fuldkommen rigtigt med J.K. Simmons som J.J.J.

Spider-Man 2 2004 :
Ros for Alfred Molina's rolle som Dr. Otto Octavius, han var imponerende lavet, men simpelthen for meget øredøvende ulideligt falskt skrigeri i denne film, det er unødvendigt, og egentlig synes jeg kun Spider-Man bliver latterliggjort af hende den asiatiske hjemløse på hendes frygtelige cello.
Humoren rammer mig langt mere som ynkelig end sjov i denne trilogi.

Spider-Man 3 2007 :
Og den fortabte humor fortsætter desværre, jeg får det direkte dårligt af at se på Tobey skaber sig ned ad gaden fordi hans symbiotiske dragt ifølge instruktøren også lige skal have den evne at ophidse pigerne omkring ham. En symbiot han desuden også selv henter i rummet. Men måske ok at den ankommer selv, for at spare os for historien i den skjulte strid. Men skal vi lige overlade de græskar bomber til den gule djævel, og ikke Harry Osborn tak! Og siden hvornår har Sandmanden nu lært at flyve, ellers var Venom ok.

The Amazing Spider-Man 2012 :
Her håber man så et reboot vil give 'Spidey' nyt liv, men egentlig ikke. Jeg synes ikke at Andrew Garfield passer godt som P. Parker, han er alt for selvsikker og virker ik' særlig nørdet, hvilket altså overhovedet ikke passer på det billede af Parker jeg har fra serierne, der kunne jeg bedre lide Tobey's mere generte og beskedende adfærd. Man fornemmer lidt piger ikke er noget A. Garfield ville være genert over i modsætning til Parker fra serierne der knap tør tale til M. Jane. Men ellers ok de forholder sig nogenlunde til historien omkr. hans forældre. & Lizard er vel også ok lavet.

The Amazing Spider-Man 2 2014 :
Efter 4 skuffelser turde jeg knap nok se denne her, fordi jeg vidste den ville gøre mig mere irriteret end imponeret, og jeg fik ret, kan man nu ik' finde en hvid skuespiller til Elektro, ikke for at være racist, men hvorfor lave om på noget når de ikke behøver det, desuden var dragten også på et totalt vildspor. og hvad var det lige for et kæmpe robot kostume de smed Rhino ned i. Rhino, som jeg aldrig har set bære et skydevåben i serierne, men virker som en totalt skydegal 'transformer-looking' karakter i filmen.
Ærgeligt at en god skuespiller som Paul Giamatti vælger at sige god for det. Jeg kunne til gengæld godt lide at Gwen Stacy får lov at optræde som Parkers første kæreste, hvilke de 3 med Tobey fejlede.

Captain America: Civil War 2016 :
Så dukker der endelig en helt tredje op som Spider-Man i form af Tom Holland i Civil War. Og jeg har umiddelbart ingen indvendinger med hans rolle som P. Parker, det eneste der virkelig irriterer mig her, er at hans Tante May skal være så latterlig ung, hvilket aldrig er set i tegneserierne, ellers håber jeg ubeskrivelig meget at vi kan følge en historisk korrekt og underholdende netsvinger med Hollander fra nu af, jeg magter ikke flere reboots, & det tror jeg faktisk heller ikke andre Spider-Man fans har tålmodighed til. Så må de simpelthen sætte sig ned og læse lidt på lektien.
-Ik' flere ommere tak!

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Hozan

Du har rent faktisk ret og jeg synes også at det er latterlig at, aunt may er ung. Jeg tror at, Spiderman homecoming vil blive den bedste Spiderman film nogensinde. Jeg håber at Sony ikke ødelægger denne gang!

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Asger

Du er godt klar over at der ikke kommer en Amazing Spider-Man 3. Det er blevet rebooted igen

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Martin

Ifølge nogle sider, samt info samlet af Machinima, Er filmen blevet annulleret (udsat), begrund af den nye Star Trek film som skal laves, vil den muligvis bare blive udsat for et stykke tid, så denne dato er nok ikke sikker.

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)
Kristine

Jeg har aldrig været STOR fan af de gamle Spiderman-film. Men efter at Andrew Garfield er kommet på banen er jeg blevet helt besat af Spider-man.
Efter at have set den første var jeg helt betaget, og efter at have set den anden er jeg helt betaget.
Det er ærgerligt at vi skal vente så lang tid til at se den næste film i rækken, men jeg er helt sikker på at den nok skal være det værd.

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)
Nicklas

Da jeg har set The amazing Spider-man 2 Vil jeg ABSOLUT! Glæde mig til The amazing spider-man 3! Men det er bare laaaaaaaaaaaaaaaaaaang ventetid :(

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)
Wayne

ja tak!

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.