Wonder Woman

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
01.06.2017
Originaltitel: 
Wonder Woman
Genre: 
Versioner: se alle
2D, 2D, 3D, 3D
0
0
VURDÉR SELV FILMEN: 
Ingen stemmer endnu

Resumé

Filmen 'Wonder Woman' er en superheltefilm om den kvindelige Amazone-kriger og superhelt.

Diana Prince blev introduceret i Batman V Superman: Dawn of Justice, og nu tages vi tilbage til begyndelsen af det 20. århundrede, før hun var superhelt.

I action-eventyret forliser en ung soldat på amazonernes ø, og møder den kvindelige kriger, som vælger at følge med ham til menneskenes verden, hvor Første Verdenskrig er i fuld gang.

Mere omtale af 'Wonder Woman' følger...

Kommentarer

Mikkel Poulsen

Er blevet bekræftet af selveste instruktøren. Patty Jenkins på twitter, og skulle eftersigende lande på. Torsdag D. 03/11-16!! så være forberedt alle Wonder-Woman fans!

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Vakse Viggo

Jeg syntes at de må godt lave flere superheltindefilm.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Mikkel Poulsen

Er ankommet i sin 1 og endda lange trailer som jeg er helt målløs over at have set den ser enormt god ud jeg glæder mig til 01/06-17! https://www.youtube.com/watch?v=5lGoQhFb4NM

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)
Procella

Nu skal vi sgu have noget ORDENLIGT asskicking female-power på det store lærred! Ikke mere tåkrummende, pinligt fnadder som Scarlett Johanson som Black Widow (...hvad FANDEN gik der GALT?!).

Jeg skal se den ja! Men jeg kommer til at sidde på nåle og sende yderst skarpe blikke mod lærred. Sidste chance for Team dobbelt-X. Jeg vil have *rigtig* X-faktor! Hvis ikke så vasker jeg sgu mine hænder efterhånden.

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)
Wayne

Jeg er ikke den store fan af Scarlett Johanson, men jeg synes faktisk at Black Widow er en af hendes bedste roller.

Men jeg vil give dig ret i at der ikke er mange kvindelige helte, som er lykkes indtil nu. Jeg krydser fingre for WW, som har en ret heftig baggrund.

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)
Procella

Enig med din observation :)

Enig i at BW er en af Scarlett's aller bedste roller til dato.

Beklagevis betyder det (i min optik) *ikke* at Black Widow faktisk bliver spillet overbevisende eller tilnærmelsesvis "Godt".

Kald mig bare nostalgisk ik...men forestil dig lige Eliza Dushku i rollen som Widow *Holding breath*

og hvis vi SKAL føle os slavebundet af de store stjerner så ville jeg klart sige:

Milla J.
Charlize T.

Jeg er bare ret overbevist om at ingen af disse er blevet valgt fordi de dømmes som værende "for gamle" - Hvilket jeg bliver en lille smule provokeret over.

Men okay...hvad så med Katheryn Winnick? Hun har det der sexede og lækre look. Hun har kurver og så KAN hun faktisk fysisk sparke røv i virkelighedens verden. Altså vokset op i en Dojo og havende banket sine brødre og de resterende hankønsvæsner omkring hende, og nu værende sværdsvingende shield-maid i den episke serie Vikings - altså så får man det sgu ikke meget mere serveret på et sølvfad ;)

Faktisk havde hun også været fantastisk valg til WW - hårfarven kan man jo for delen gøre noget ved! Der har Katheryn Winnick altså både skønhed, indre styrke og balance - samt en ro der virkelig vidner om at hendes evne til at rive dig rundt ikke er til at kimse af. Hvorimod Gal umiddelbart er i overhængende fare for at *virke* meget nussepusse-pretty (af hendes billeder at dømme).

Det håber jeg dælme er blevet tæsket ud af hende igennem nådesløs træning og et medcast der VIRKELIG får den unge dame til at gå til bidslet. Det *sidste* vi mangler er altså en barbie-prinsesse-udgave af WW. Hvis vi får dét så håber jeg virkelig at jeg sidder ved siden af en med brede skuldre og en god favn, for jeg får brug for en hulens masse kram og uendelighed i skulder-action til at græde mine bitre salte tåre :p

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)
Wayne

Eliza Dushku har jeg ikke det store kendskab til.

Milla Jokovic er jo actionstjerne og kan de ting - så det ville være oplagt, hun mangler egentlig bare en rigtig god film.
Charlize Theron kunne såmænd også klare jobbet, hun siger bare ikke rigtig mig noget - hun er lidt for overfladisk.

Katheryn Winnick minder mig faktisk lidt om Scarlett - så det ville ikke give den helt store forskel.

Hvis jeg skulle vælge, så ville jeg nok tage Zoe Saldana, som i den grad har vist hun kan sparke røv.

Men som sagt, jeg synes egentlig at Scarlett fungerer godt i rollen.

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)
Procella

Altså aller første gang hun nogensinde tonede frem på skærmen var jo i Ironman, og jeg var ved at falde på gulvet af grin da afsløringen blev sprængt og jeg kunne ikke lade være med at klappe i mine små fede hænder over at hun var med - dog var der liiiiige lidt FOR lidt af hende, synes jeg. Men det var pisse fedt at se hvor meget de spillede på hendes intelligens og evne til at tilpasse sig og være en kamæleon (og at hun faktisk fik taget røven på både Tony og Pepper og der er sgu ingen af dem der er dumme - og selvfølgelig laver de background-checks på folk ;) ).

Og! I den første Avengers var jeg EKSTREMT begejstret over BW. Jeg var faktisk også enormt begejstret over at Scarlett havde den rolle fordi der var en kvinde på skærmen der IKKE var anoretisk at se til, men var kvindlig, og kørte på sin femininitet - men uden at det gled over i en 80ér porno-ting.

Til gengæld blev bolden totaaaaaalt tabt på gulvet da vi så kommer til Cap. A. - Winter Soldier.

Pludselig er Widow reduceret til en lettere famlende og clueless og knap så cunning super-spy / assassin. Og hvad faen skete der lige for at hun skulle stå og mere eller mindre have breakdown flere gange? BW er overhoved ikke sådan. Jeg var afgrundsdybt skuffet! Og problemet er at hvis det havde været en SUPER stærk skuespillerinde så havde de emotionelle scener havde kunne være underspillet og være nogen der STADIG ramte direkte i hjertet og tog pusten fra en. Her...der blev det bare en virkelig flad fornemmelse...

Jeg er ikke enig i dit synspunkt omkring Katheryn Winnick dog. Jeg synes *netop* at hun er pisse dygtig til at fylde en masse karakterspil ind i et simpelt blik eller en kropsholdning, og dér giver hun altså Scarlett baghjul. Scarlett har det med at falde i fælden hvor det enten skal blive Uskyldig-Cheerleader-Nuttet, Princess-Pouty, eller Smoldering-Seductress, og det er altså en meget hårfin grænse når man har et særligt look, og sikkert også en balancegang, men i min optik bølver Scarlett stadig med den og det gør BW bliver meget...uoverbevisende.

Til gengæld kan jeg godt til dels se din pointe i Zoe Saldana. Der har vi blot et *par* ting der taler imod. Altså jeg synes faktisk ikke hendes levering i GoG var lige så imponerende som den måske burde eller kunne have værett (derudover er der en stor potentiel problematik i at Avengers og GoG kommer til at lege med hinanden i fremtiden og det bliver noget frygteligt rod hvis hun så spiller 2 roller...også selvom vi godt kan se forskel fordi den ene er grøn :P )

Derudover! Hun er MEGET spinkel. Der er sgu ikke det store Amazone-Prinsesse-Look over hende TBH. Derudover er hun ekstrem fin. Altså nærmest delikat i sine træk. Den sidste ting er den sådan lidt mere "iffy" omkring hendes race. Altså dér synes jeg personligt ikke at man skal gå imod de skrevne historier. Jeg ved ikke om DC har tænkt sig at bryde med det, men Marvel ser jo ret meget igennem fingre med hvilken race skuespillerne er i forhold til hvad rollen egentlig er lavet som originalt.

Fury - Samuel L. Jackson. Fury var jo en kaukasisk silverfox. Der er ikke meget det ene eller det andet over det. Jackson har dog komplet neglet den rolle og rejst den til nye højder, så liiiige der har jeg ikke så stort et problem som jeg måske ellers potentielt ville kunne have haft.

...og lad mig SLET ikke starte på Thor-casted for så går det sguda HELT galt altså...

Jeg er derfor også totalt Rasmus-Modsat i henhold til at Human Torch kommer til at være en farvet gut i den kommende remake af Fantastic Four. Det giver overhoved ikke mening. Altså hans søster er stadig kaukasisk, og Torch er farvet (eller hvad man nu skal skrive for at gøre det politisk korrekt). Stop it!

Men hvis vi skrotter racedebatten og kigger på ALLE kvinder som mulige kandidater til WW så vil jeg sige følgende:

Jeg synes look-mæssigt fra naturens side (vi glemmer lige at hun faktisk har fået en hjælpende hånd på nuværende tidspunkt ik ;) ) så ville Megan Fox passe ret okay på WW. Til gengæld irritere hun mig grumt og hun har samme problem som Scarlett i min optik, men hun er bare ENDNU dårligere end Frk. Johansson...så er jeg faktisk taknemmelig over at dét blev droppet igen, selvom der var GODT kog i rygtegryden på det punkt ellers ;)

Jeg tænker at Michelle Rodriguez er ærgeligt overset. Hun har en fantastisk blanding af et ansigt der er super fint og delikat i rammen, og træk der kan være henholdsvis bløde og feminine - og på den anden side stolte, kolde, og fulde af styrke. Jeg tror faktisk hun ville være SKIDE god hvis bare hun fik chancen. Desværre ser det ud til at hun er røget ind på en hylde hvor hun bliver super meget typecasted og det er virkelig en skam.

Hvis vi smutter tilbage til den kaukasiske afdeling og siger at andre udseendesmæssige ting kan fikses med parykker eller hårfarve så har jeg et par andre bud også.

Hilary Swank:
Igen. Et ansigt der kan både være blødt og kvindligt - men også være stålsat. Husk lige på hvor episk hun var i "Million Dollar Baby" og hvor buff hun faktisk blev KUN for den ene rolle. Hun er satme en hardcore kvinde! Igen og igen og igen har hun bevist at hun er en hamrende dygtig skuespillerinder - altså hun er intet mindre end brilliant til karakter-spil og det ville give et måske virkelig tiltrængt pift og ny vinkel til alle de mange superhelte-film der kommer væltende nu.

Demi Moore:
Igen smukt ansigt. Blødt og råt på samme tid. Pisse dygtig skuespillerinde. Omstillingsvenlig, fleksibel og med utroligt mange facetter. Det eneste iffy her er at Demi måske lige præcis er blevet for gammel. Hun er jo MEGA smuk - men man kan altså godt se efterhånden at hun er 52 år gammel...satans! :p

Jennifer Garner:
Åh hvor jeg dog synes det var PISSE ærgeligt at hun blev tørret af på Daredevil og Elektra. Jeg synes nemlig at hun er rigtig rigtig GOD som Elektra, men for det første tror jeg ikke rigtigt at verden var gearet til en film som den på daværende tidspunkt, og for det andet så var den for indspist i henhold til sin historie til at udefrakommende på nogen måde kunne være med - og samtidig for ukorrekt til at diehard fans fandt den fed...hvilket betød et kæmpe flop. Det ydede overhoved ikke hende og hendes præstation retfærdighed og jeg synes virkelig at man skulle prøve igen! ...jeg ved sgu ikke helt...jeg kommer lige i tanke om at Ben spiller Batman. Der er rigtig meget med de to i fremtiden, så det er da faktisk slet ikke umuligt at hun blev fravalgt fordi Ben og hende har været gift og har børn sammen, og at det bare ikke er skide fedt at skulle arbejde symbiotisk med sin eksmand (det er jo ikke til at vide hvordan de har det med hinanden i privaten).

Jeg ville personligt elske at der faktisk kom en skuespiller der er STJERNE dygtig til at fange karakteren og formidle karakterspillet videre...og med den i mente måske så også FÅR et manus hvor der er taget hensyn til det og hvor der ikke kun er fokus på "cheesy" action, men hvor man også får rollens følelser, tanker, den psykiske udvikling - for det er SATME vigtigt når vi taler WW. Altså mere eller mindre den ENESTE Superhelt der decideret kæmper for seksuel ligestilling på jorden.

WW er jo seriøst den største feminist og nærmest ikonisk for sin kamp for og beskyttelse af, hendes moralske standpunkter og værdi-mærkesager. Hun er faktisk en ekstremt politisk orienteret superheltinde. Det var vidst også lidt med dét formål hun blev skabt, altså for at anerkende kvinder og deres kamp og give dem støtte i ALT det. Hvis det ikke bliver gengivet på lærred så er det VIRKELIG et tab der er til at tage og føle på i min optik. Den er farlig og den er svær.

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)
Wayne

En ordentlig omgang, du fik skrevet der ;-)

Jeg studsede nu ikke så meget over Scarlett i Winter Soldier - jeg synes hun gav den pænt gas i action scenerne på skibet, og hun er faktisk ret overbevisende da hun snyder toppen af SHIELD til sidst. Men jeg synes også at den film var genial, den rangerer i min top 3 over superheltefilm.

Jeg har ikke så stort kendskab til Katheryn Winnick, så du har sikkert ret. Det er mest baseret på hendes udseende, at jeg sammenligner hende med Scarlett.

Zoe Saldana - jeg tænker mest på hendes præstation i Colombiana, hvor hun virkelig sparker røv, og jeg tror ikke at man vil mixe GoG med Avengers - men der var nu også mere som WW, jeg tænkte på. Du har nok en pointe i at hun er lidt spinkel.

Jeg havde også et problem med Samuel L. Jackson i starten, men han er jo bare sådan en bad-ass at han ejer rollen nu.

Flammen kan ikke være sort, det er virkelig en kæmpe fejl. Men jeg ved at problemet for Marvel er at der er alt for få af de oprindelige helte som er mørke i huden - men kunne de så ikke have taget Ben Grimm?

Michelle Rodriguez er meget latino, og det ville passe fint med en amazone som kommer fra junglen.

Hilary Swank er jo egentlig heller ikke nogen stor amazone type, og hun er næsten for meget Hilary Swank med hendes meget specielle ansigt, til den rolle.

Demi Moore - ja hun er for gammel til rollen.

Jennifer Garner er lidt samme type som Hilary Swank - og hun gjorde det fantastisk i Elektra, helt enig den film er meget undervurderet. Men der ville også blive fokuseret for meget på at hun er Jennifer Garner.

Som jeg ser det, så er den største "helt" på kvindesiden The Bride. Jeg har aldrig set det gjort bedre end det Uma Thurman præsterede i Kill Bill. Men hun har også alderen imod sig.

Men måske skulle man vælge Angelina Jolie, på trods af hendes alder (39) så tror jeg hun ville naile rollen.

Når det er sagt, så kan jeg faktisk sagtens forestille mig Gal Gadot i rollen - hendes træk er perfekte til jobbet, der er måske lidt med kroppen, hun skal i den grad pumpe noget jern for at komme til at virke som en amazone.

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)
Procella

Sorry! XD

Wall of text! Dårlig vane :p

Katheryn Winnick er jeg blevet enormt stor fan af efter at have set hende i 2 fulde sæsoner af serien Vikings. Lad dig ikke snyde af det blonde hår, hun er satme badass!

Jeg er HELT enig med dig i det med Samuel. Han kan noget hvor vi glemmer hvordan det var til sidst.

Zoe der tænker jeg at hun netop også er meget væver i GoG. Og i tegneserierne der mødes de to hold ind i mellem og det ville være noget rod.

Swank:

http://s2.dmcdn.net/zK3j.jpg

http://1.bp.blogspot.com/-R6cGXcJLjo4/UAC2t2vg1TI/AAAAAAAAAdU/Ps0K7DMN7L...

Og så har vi Lynda Carter der spillede WW back in the days:

http://img3.wikia.nocookie.net/__cb20130724015053/smallville/images/8/83...

altså jeg tænker man kan SNILDT gøre Swank en smule mere buff det klarede hun jo fint i Million Dollar Baby - så hun kunne godt gå for en Amazon Princesses - og faktisk hvis man kigger igennem med mange tegnestile så HAR hun faktisk en *ret* markant hage og næse.

Og selvom jeg forstår hvad du mener i henhold til udseende med Angelina så nej. Bare nej! Det må du altså ikke gøre imod mig! Jeg synes det var fint i Tomb Raider...men Salt, Wanted, Mr. and Mrs. Smith mfl? Uha! Der går typecasting i den og jeg begynder at få trækninger ved øjnene. Jeg har fundet hende overbevisende i nogle få roller, men hun har virkelig en tendens til at spille fastfood-roller der er mega flade. Jeg ved sgu ikke om det er hende der ER flad eller om hun har fået valgt sig nogle rigtig uheldige roller igennem tiden. Virkelig. Jeg VED det ikke....

Men en ting man skal huske på med WW, nok er hun Amazone Prinsesse, men hun er jo ikke en Tarzan-Amazone-Prinsesse. Hun har de her isblå øjne og meget aristokratiske træk.

Jeg tænkte også kort på Uma - men jeg bakkede væk fra den igen ret hurtigt fordi hun er så brugt som hun er, og fordi jeg tænker at WW er "udefinerbar 25-35". Meget kan man sige, men desværre er mange af de kæmpe dygtige og store stjerner bare liiiige tanden for modne til at kunne sælges som værende MAX 35.

Jeg tænkte også kort på Jessica Alba. Hun har det eksotiske udseende, den kvindlige krop, hun beviste i Dark Angel at hun kunne sparke røv og være sej...desværre er hun to lorte høj og ligner derfor på INGEN måde en Amazone :(

Sophia Bush er FANTASTISK smuk. Hun er faktisk også en virkelig dygtig skuespillerinde. Problemet - hvis man kan kalde det sådan - er at hun har en lidt speciel stemme. Dét og så det faktum at hun har et resume hvor der vidst kun er tv-serier på, og i usa er de vidst nok meget kasse-orienterede i henhold til om man er på tv eller i biffen.

Ashley Greene: Har et super fantastisk ansigt og viste jo at hun var en super likable kvinde...hvis hun liiige kunne bulke en smule op ville hun også være et RIGTIG godt bud. Jeg håber ikke at hun for evigt er blevet stemplet af de der frygtelige Twilight-film *gys*

WALL OF TEXT!
...jeg bliver ved altså. The end! (for nu :P )

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.