Cookie- og Privatlivspolitik
Film for hele familien på BUSTER

Film for hele familien på BUSTER

6 børnevenlige filmoplevelser (advertorial)

Stem op!
10
Stem ned!
0
(reset)

Så er der atter filmfestival i byen. CPH PIX og BUSTER er fusioneret og byder fra i dag den 27. oktober - 9. november på et overflødighedshorn af film og underholdning for børn, unge og voksne - hele dagen lang!

I år er familiehyggen ekstra i højsædet. BUSTER har nemlig som noget nyt sammensat et selvstændigt filmprogram, der henvender sig til familier. Der er både film og begivenheder specifikt udvalgt med det mål for øje at sikre maksimal hygge og underholdning til hele familien.

Her er seks gode og herligt hyggelige bud på film og events, du kan hive hele den pukkelryggede med ind til.

Radiografen/Buster
Radiografen - det er for børn
På lørdag inviterer BUSTER og Københavns Radiobiograf børn og deres forældre indenfor i en mørk biografsal til en unik oplevelse, hvor skærmen er slukket og udelukkende lyd skaber billederne. Det bliver med sjove, skæve, mystiske og spændende fortællinger fra nær og fjern produceret af, med og for børn. Læn jer tilbage, luk øjnene og slå ørerne ud! For børn i alderen 6+. Vi ses i Edison lørdag den 29. oktober kl. 10.30.
Billetter.

Troldspejlet/Ursula Taylor
'Troldspejlet' live
Alle kender 'Troldspejlet' fra TV. Men nu kan det opleves LIVE. Siden 1989 har Jakob Stegelmann været på skærmen og sammen med seerne fordybet sig i computerspil, film og fantasy-genren. Men nu tager Stegelmann seerne med på en kulørt rejse fra dengang tegnefilm var håndtegnet og computerspillet var tv-tennis til i dag, hvor alt kan lade sig gøre i spillenes og filmenes verden - og det hele sker lige foran næsen på publikum i Edison. Det foregår lørdag den 5. november kl. 14.00, og anbefales for alle aldre.
Billetter.


Fantastic Planet/Buster
Animationsfilm med livemusik
Søndag den 6. november kan du også tage familien med ind i Planetariets spektakulære kuppelsal til en aften med tegnefilm og livemusik. Her kan du opleve den franske animationsklassiker 'Fantastic Planet' (La planète sauvage) for fuld udblæsning, og med tryllebindende livemusik af den internationale duo B/B/S/. Rejs med til en fremtid, hvor menneskeheden er endt på en fjern og fremmed planet, der styres af rumvæsener, som er yderst overlegne i både teknologisk og spirituel forstand. Vi garanterer en oplevelse for både børn og voksne, der er lige så surrealistisk og sprællevende som da filmen blev vist første gang for 43 år siden. Trioen B/B/S, der består af Erik Knive Skodvin, Aidan Baker og Andrea Belfi, kaster deres musikalske kærlighed over filmen til en af festivalens mere ekstraordinære filmkoncerter. Det starter kl. 18.00 og anbefales for børn over 10 år.
Billetter.

Buster
Hør lige musikken: Filmmusik for børn
Vil du have mere musik, så skal du da også med til en helt særlig eftermiddag i filmmusikkens tegn - live i Jazzhouse! Musiker Mija Milovic styrer slagets gang, når BUSTER med udgangspunkt i den franske børnefilmsklassiker 'Den røde ballon' fra 1956 kaster sig over musik i film - af børn og for børn. Der skal ses film og du kan opleve de seje teeneagepiger fra jazzbandet 'SNESM' optræde med deres fortolkning af filmens musik. Sidst men ikke mindst vil du få mulighed for selv prøve kræfter med at lave filmmusik på forskellige sjove instrumenter! Det sker i Jazzhouse søndag den 30. oktober kl. 13.00, og er anbefalet for børn i alle aldre.
Billetter.


Sprinter Galore/Buster
Bag om 'Sprinter Galore'
Der er dømt fart over feltet, år BUSTER præsenterer Ramasjangs nye superseje superhelt, Sprinter. Kom og mød holdet bag det nye program 'Sprinter Galore', og få et eksklusivt indblik i en tv-produktion i børnehøjde samt skabelsen af den lynhurtige hovedkarakter. Folkene bag serien vil vise to afsnit af deres nye superhelteserie og derefter løfte sløret for nogle af de fantastiske filmtricks og farverige fortællinger, der er med til at skabe den. Der vil endda også være mulighed for at stille spørgsmål til Sprinter selv! Det foregår i Cinemateket lørdag den 5. november kl. 10.15, og er for børn i alderen 5+.
Billetter.

 Wolf Totem/Buster
'Wolf Totem'
Der er selvfølgelig også en masse underholdende film på programmet. En af dem er 'Wolf Totem'. Instruktør-veteranen Jean-Jacques Annaud, som stod bag 'Rosens navn' og 'Kampen om ilden', og som før har taklet både bjørne ('Bjørnen') og tigere ('Tigerbrødre'), har denne gang kastet sig over ulve i en storslået fortælling fra de mongolske stepper. Under kulturrevolutionen bliver ung kinesisk studerende bliver sendt til Mongoliet for at lære fra sig og ender med at adoptere en ulveunge - hvilket ikke er helt problemfrit. Filmen vises i det særlige IMAX-format, så bered jer på en ekstraordinær audiovisuel oplevelse! Se med i CinemaxX søndag den 6. november kl. 13.00. Anbefalet for børn i alderen 13+.
Billetter.

Er du blevet nysgerrig på mere fra samme skuffe, så kan du gå på opdagelse i BUSTER's fulde familieprogram. Husk desuden også, at festivalen byder på en masse spændende skolevisninger og unikke filmoplevelser for voksne. God festival!

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Kino.dkd

Der hersker meget lidt tvivl om at den film der vil få flest nomineringer er La La Land.

7 måneder siden
Kino.dkd

Der hersker meget lidt tvivl om at den film der vil få flest nomineringer er La La Land.

7 måneder siden
Kino.dkd

Der hersker meget lidt tvivl om at den film der vil få flest nomineringer er La La Land.

7 måneder siden
Hristo

test

10 måneder siden
Hristo

test

10 måneder siden