Cookie- og Privatlivspolitik
Masterclass af manuskript-mesteren bag Brokeback Mountain

Masterclass af manuskript-mesteren bag Brokeback Mountain

Mød James Schamus på CPH PIX (advertorial)

Stem op!
16
Stem ned!
0
(reset)

Amerikaneren James Schamus er en vaskeægte stjerne. Han er tidligere chef for produktionsselskabet Focus Features, og så har han både skrevet manuskript til film som 'The Ice Storm' og 'Tiger på spring, drage i skjul' samt produceret Oscarvindere som 'Brokeback Mountain'.

Nu er han endelig sprunget ud som instruktør med den skarpe film ‘Indignation’, der følger en ung studerende i 50’ernes USA, og hans kvaler som jødisk ateist med hovedet fuld af idealer og forelske. Filmen er et klassisk, intelligent drama for et voksent publikum af den slags, som Schamus altid har haft en forkærlighed til.

Du kan møde James Schamus på CPH PIX den 8. november, når han giver en eksklusiv masterclass med udgangspunkt i sin nye film Indignation. Filmen vises senere om aftenen.

Masterclass med James Schamus
Tirsdag  den 8. november kl. 16:30
Dagmar Teatret
Billet: 85 kr.

Masterclassen præsenteres i samarbejde med Danske Dramatikere.

Indignation
Tirsdag den 8. november kl. 19:00
Dagmar Teatret
Billet: 85 kr. 

Til de øvrige masterclasses på CPH PIX kan du også møde den engelske mesterinstruktør Terence Davies (Distant Voices, Still Lives) og mexicanske Amat Escalante, der netop er blevet kåret til Bedste Instruktør ved filmfestivalen i Venedig.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!